Gepost door op 28 mei 2015 | Geen reacties op Eerste boeken overhandigd tijdens boekpresentatie

Woensdagmiddag 27 mei 2015 heb ik in Amsterdam mijn boekpresentatie gehouden. Daarbij werden de eerste boeken ‘Lean vertaald naar projecten’ overhandigd. De aanwezigen waren een mooie mix van bedrijfsleven, onderwijs en onderzoek, vanuit de lean-hoek, bouw, of het snijvlak daarvan.

Overhandiging eerste boeken

Als vertegenwoordigers van mijn doelgroep heb ik de eerste boeken overhandigd aan Stefan van der Zwet van Heembouw en Ruben Vrijhoef, lector aan de Hogeschool Utrecht en onderzoeker aan de TU Delft. Een mooi moment om de velen persoonlijk te bedanken die een bijdrage hebben geleverd; zoals door te proeflezen, voor case-interviews of het leveren van beeldmateriaal.

 

 

Einde schrijven is start verkoop

Dit event was enerzijds een mooie afsluiting van een onderzoeks- en schrijfperiode, anderzijds tevens de start voor de lancering, verkoop en meer. Zo hebben verschillende hogescholen (HU, Avans, HvA, Saxion, HAN) al belangstelling getoond om het boek op te nemen als lesmateriaal. Trots om een bijdrage te mogen leveren om het lean-gedachtegoed verder te brengen, vooral daar waar de invloed het meest effectief is, in het onderwijs.

Nogmaals bedankt allemaal!
Rudy


Geen reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.