Over Rudy Gort – Auteur | Spreker | Lean Guide

Voordat ik met lean aan de slag ging, werkte ik al jaren in projecten. Wat me verbaasde is dat er vaak een hoop duw- en trekwerk aan te pas kwam en dat projecten zelden de gewenste resultaten leverden. Dat moet toch anders kunnen. Beter én leuker. Maar hoe, vroeg ik me af.

Totdat ik 2007 met lean in aanraking kwam en me nooit meer heeft losgelaten. Het sluit naadloos aan op mijn kernwaarden van gelijkwaardigheid, vrijheid en vernieuwen. Ondertussen weet ik hoe je op een plezierige manier, met elkaar tot topprestaties kunt komen. Die kennis en ervaring deel ik graag met jou!

Rudy Gort (1970) is auteur en een veelgevraagd spreker. Naast zijn advieswerkzaamheden, is hij gastdocent aan diverse hogescholen en universiteiten, en voorzitter van Lean Construction NL.

Ervaringen

Mijn eigen lean-reis begon tijdens mijn MBA. Ik deed onderzoek naar de combinatie van lean & duurzaamheid. Daarna begon de reis pas echt, als Lean Manager bij Heembouw. Een middelgroot familiebedrijf dat al sinds 2004 met facetten van lean aan het experimenteren was. Gaandeweg werd ik getraind door Toyota NL, dé place to be voor lean. Onderweg kon ik mijn kennis en ervaring delen.

logo Management Team logo Kwaliteit in Bedrijf logo HAN Lean-QRM centrum

Boeken

Ondertussen zag ik dat veel mensen moeite hebben de vertaling te maken van theorie naar een eigen context, doordat ze geen goed beeld hebben van wat de lean-filosofie omvat. Zodoende ben ik mijn ervaringen gaan vastleggen in – ondertussen – een tweetal boeken. Mijn bouwkundige achtergrond en ervaring in de IT heb ik erin verweven. Allebei complexe en dynamische omgevingen, waar tegenwoordig bijna iedereen zich in bevindt.

“Wil je succesvol zijn in projecten, dan moet je zorgen dat mensen plezier hebben in wat ze doen.”

Jouw gids

Graag deel ik mijn kennis en ervaringen. Ik geef lezingen, workshops en (online) masterclasses. Ik schrijf populaire artikelen (met meer dan 15.000 lezers) en ben bezig met een videoreeks, waarin je meer over lean kunt leren waar en wanneer jou dat uitkomt. Zo werk ik aan mijn missie. Tevens ben ik officieel Harada Methode Trainer. Welkom bij yourleanguide.nl!

boek een lezing, workshop of begeleiding

 
Copyright!