Lezingen, workshops en guidance

Op zoek naar een lezing over lean?

Wilt u medewerkers of gasten laten inspireren of prikkelen? Een lezing is daar een mooie gelegenheid voor. Ik geef lezingen variërend van 1 tot 3 uur, voor zowel kleine groepen als voor een volle zaal. En als blijvend aandenken kunt u eventueel een van mijn boeken cadeau geven. Lezingen worden op maat gemaakt en vooraf besproken over gewenst doel.

“Wij zijn hier in het bijzonder tevreden over uw presentatie. Heel wat mensen waren onder de indruk van uw kennis en ervaring rond Lean. Uw uiteenzetting was een grote meerwaarde voor het evenement.” – Olivier Sabbe – Adjunct Hoofd – Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB)

Vraag naar lezing

 

Lean tot leven brengen met een workshop

Workshops zijn een interactieve manier om kennis over te brengen op groepen. Door iets te ervaren komt de nieuwe kennis tot leven en onthouden we het veel beter. Leren door te doen zorgt vaak voor echte eyeopeners. Workshops zijn er in vele vormen, van lean-game tot het opzetten van een obeya (een soort project control room). Vaak is het een kwestie van maatwerk.

Vraag naar in-company

Open inschrijving

 

Jouw eigen lean-coach, een ervaren gids

Lean betekent dat je een hele reis gaat maken. Ervaringen opdoen door experimenterend leren. Je weet al veel en wilt graag zelfstandig verder. Toch twijfel je over de aanpak en wilt af en toe graag klankborden. Dan is het fijn te kunnen sparren met een persoonlijk coach, een ervaren gids. Daar staat Your Lean Guide voor. Iemand die je de reis zelf laat ervaren, maar behoedt voor de valkuilen, zodat je kunt leren en genieten. Daarnaast ben ik sinds 2018 officieel Harada Methode Trainer.

Vraag naar ervaren gids

 
Copyright!