Een holistische benadering

Gepost door op 20 augustus 2019 | Geen reacties op Nieuwe (2e) druk Lean Basis boek

Het blijft een mooi moment wanneer je ziet dat de eerste druk van je Lean Basis boek uitverkocht raakt. Dit jaar (2019) ging de verkoop veel sneller dan verwacht, belandde daardoor zelfs in de Top 10 bij Managementboek, en moest ik dus aan de bak voor de tweede druk.

Lean Basis 2e druk cover voor en achterDit is een mooi moment om wat dingen aan te scherpen en verbeteringen aan te brengen. Zo is het aantal videotips die bij de teksten uitgebreid. Maar de grootste aanpassing is de QR-codes die je kunt gebruiken om direct naar de vele videotips te gaan. Daarnaast is de cover opgefrist, andere uitgaven zullen deze layout volgen. Daarin valt wellicht op dat subtitel is gewijzigd van ‘fundament voor groei’ naar ‘een holistische benadering’, dit naar de vele recensies die daar naar refereerden.

“Eindelijk komt het holisme van de lean filosofie eens goed uit de verf.”

Andere uitgaven? Dat gaat eerst om een Engelse versie van Lean Basis, waarvan de vertaling rond oktober afgerond zal zijn. Daarnaast heb ik uiteraard nog mijn boek Lean vertaald naar projecten waarvan al sinds 2017 een tweede druk is, en in 2020 naar een derde druk gaat.

Lean Basis is te koop bij alle boekhandels, zowel online als offline. De prijs is hetzelfde gebleven (ondanks de eerdere btw-verhoging van 6 naar 9%) en staat vast op €24,95. Bevalt het boek? Laat gerust een leuke recensie achter bij Managementboek, of elders.

“Lean Basis is absoluut de beste inleiding in lean die ik tot nu toe heb gelezen. Een aanrader!”


Geen reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.