Gepost door op 6 februari 2023 | Geen reacties op 4e druk ‘Lean Basis’ boek verkrijgbaar

Ben je op zoek naar een grondige, maar toch toegankelijke introductie tot de principes van Lean? Kijk dan niet verder dan “Lean Basis”. Dit full-color boek neemt je terug naar de basis van Lean en legt nadruk op de menselijke kant van verbetering van bedrijfsprocessen. Met meer dan 40 afbeeldingen en een prettige opmaak, is dit boek een genot om te lezen. En de lovende reacties van studenten bewijzen dat het ook nog eens effectief is! Verkrijgbaar via elke boekhandel en online.

Lean Basis bestaat uit drie delen:

  • Herkomst – Om de filosofie achter lean te begrijpen, worden eerst het ontstaan en de evolutie beschreven van wat wij nu lean noemen. In dit deel gaan we terug naar de kern.
  • Principes – De achterliggende principes worden, met praktische voorbeelden, inzichtelijk gemaakt aan de hand van het ‘lean-huis’- model. Een holistische benadering van het hele systeem.
  • Prestaties – Tot slot de resultaten. Het kan beter, sneller én goedkoper: een ogenschijnlijke tegenstelling. En dat is nog maar het begin; op weg naar een lerende en wendbare organisatie!

‘Lean Basis’ is uitermate geschikt voor studenten, docenten, medewerkers en leidinggevenden die willen kennismaken met lean.

 

Lean Basis is door vele lezers beoordeeld met ***** en behaalde de Top 10 bij Managementboek.nl.

Lean Basis is absoluut de beste inleiding in lean die ik tot nu toe heb gelezen. Een aanrader!

Voor iedereen die denkt te weten wat lean is: een absolute must read.

Leerlingen van mijn lean trainingen zijn lovend over het boek.

Eindelijk komt het holisme van de lean filosofie eens goed uit de verf.


Geen reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.